Originally Posted by
Laozi
".."...................................Durum zor ama ümitsiz de değil tabii ki. Birgün bu memlekette de siyasetcilerin insanlara yalanlarını inandıramayacakları zamanlar gelecektir. Gelisim zaman ve emek ister. O zamana kadar da SAHOL gibi firmalara ve bakış açılarına memleketin ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Sayın Laozi, çok iyimsersiniz.
Ben şirketlerin genel kurullarına elektronik ortamda katılıyorum. yerli yatırımcı iki üç kişi ya oluyor ya olmuyor. Kimsenin para bağladığı şirketle bile ilgilendiği Yok. Kimse kimseye Vekalet bile vermiyor. Göstermelik oylamalar matbuu cevaplar oyun oynanıyor.
Bizler apartman yönetimine bile katılmayan bir toplumuz. Şirketleri mi düzelteceğiz?
Mehdi bekliyoruz ki gelip herşeyi düzeltsin!
Siyasetçilerin yalanlarına inanmayacak bir toplum gökten mi inecek?
Sülün Osman ne demişti? Ben hiçbir dürüst insanı kandırmadım, beni dolandırmaya çalışanları çarptım.
Borsa da böyle. Zahmetsiz, emeksiz para kazanma derdindeyiz. Önce genel kurullara üç beş bin kişi katılıp yönetimlere iki soru sorsun iki İbra reddi versin de bak neler neler oluyor?
Yok illa Mehdi gelsin işleri düzeltirsin istiyoruz.
Borsa hayatım, yüzlerce şirketin, sahiplerinin şirketlerini nasıl soyduklarını yatırımcıyı nasıl dolandırdıklarını yaşamakla geçti ve geçiyor. Ivır zıvır işlere müdahale eden yetkililer soygun büyük ise herşeyi görmezden geliyorlar. Bize bu yönetimler çok bile.
Şansımıza işte, denk gelir de dürüst bir yönetime çatarsak çok iyi.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri