-
yok siz şu anda ülke koşullarından haberiniz yok sanırım, işsizlik artıyor, terör artıyor, dolar artıyor, turist sayısı azalıyor, bu şartlarda 2 yıl sonra kazanabilirseniz fesih davasını hangi oteli hangi fiyattan kim alır? bu şartlarda, istanbul da ki yabancılar evlerini satıp giderken bu arada siz otelleri sattırıp hisse başı para alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? hadi onu geçtim patron aptal olamaz, şirketi bu 2 yıl içersinde borçlandırır yine size birşey bırakmaz. İfa davasını anlarım genel kurul talebinizide anlarım ama fesih davası boş iş. ben ne şirketler gördüm kağıt üzerinde borçlandırmalar vesaire. madem böyle bir girişiminiz var ilkönce birkaç ay forumlarda bir danışın.tecrübeli insanlardan fikir edinin. sizinkisi tuhaf iş fesih davası açılacak hop hemen malları satın diyecek mehkeme hemen alıcılar bulunacakta satılacak hop alacanız paranızı, avukatınıza söyleyin , öyle ödenmeyen senedi alıp icra dairesine başvurmaya benzemez bu işler.Hiç fesih davasıyla ilgili geçmişte örnek davalar incelediniz mi? yok. iyi o zaman bende acayım bi dava. avukatata gerek yok.zaten esasında avukatlık diye bir meslek te yok. bir dilekçe yazıp dava harcını yatırıp dava açmak değil mi bu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri