Alýntý Originally Posted by müzikal Yazýyý Oku
Önce yapýlan yoruma adam gibi cevap vereceksin aslan parçasý. Edeple konuþana edeple, edepsizce konuþana hak ettiði gibi cevap veririm. Etki ve tepki.

Sen buraya dün mü geldin bugün mü geldin beni zerre ilgilendirmez. Benim kaç yýldýr yatýrýmcý olduðum da ne seni, ne de baþkasýný ilgilendirir.

Satýp satmayacaðýn da beni nasýl ilgilendirmiyorsa, þirket politikalarý hakkýnda nasýl yorum yapacaðým da seni ilgilendirmez. Edebinle konuþup tartýþabiliyorsan ne ala, böyle seviyeni düþüreceksen seni bir kez cevap vermek için muhatap aldým, bir daha almam. Sen de beni muhatap alma. Ýkimizin de böyle bir zorunluluðu veya ihtiyacý yok. Benim yok en azýndan.

Adaba uygun tartýþmaya her daim saygýyla yaklaþýrým. Buna uyana saygým sonsuz, uymayan da beni ilgilendirmez, kaale almam. Ayný fikirde olmamak kavga etmek, seviyesizleþmek demek deðil. Beni tanýmadýðýn halde hangi hakla saygýsýzca yazabiliyorsun. Ne haddine senin. Bir de bana haddime deðil diyorsun. Önce ne yazdýðýna bak, ondan sonra had bildirme gayretine gir.

Polemik çýkartmak için bu tarzý benimsiyorsan hiç boþuna uðraþma. Bu sana son mesajým, benim o taraflarda bezim yok. Baþkasýna sar. Saygý çerçevesinde, makul mantýklý konuþacaksan baþýmýn üzerinde yerin var. Yoksa ben oynamýyorum.
yazýmý alýntýlayýp ,kafa yapýmýzý sorgulayýp saran sensin.saygýsýzca yazan sensin, etkiye tepkiyi gorunce geri vites yapan da sensin.engelle gec benim yazýlarýmý alýntý yapýp polemik çýkarma

bizi bu forumda bilen bilir biz de þiþenin cigerini biliriz hadi baþka kapýya