Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
Şu anda Aksaray %100 kapasite ile,İzmit %98 kapasite ile çalışmakta.2022 yılında 14 milyon lastik satılmış.Bu yıl kamyon ve otobüs gibi ağır vasıta lastiklerine ağırlık verildiği gelen haberler arasında..Zira,bu ürünlerde kar marjı otomobil lastiğine göre 7 kat fazlaymış.İktidar ticari araçlarda ÖTV muafiyeti getirdi gün itibariyla..Bu da bu araçlara olan talebi artıracaktır,dolayısıyla brisa için olumludur.2022 karımızın,2023 yılında artan enflasyon ve kamyon ve otonbüs lastiklerindeki kar marjının çok iyi olması nedeniyle net 4 milyar tl bir kar beklentim var..Bu kar oluşursa eğer,HBK 13 TL civarı olmakta,FK 10 alırsak,2024 şubat ayında hisse fiyatının 130 tl olması olası kanımca..
2. konu,sismik izalatör üretmek için girişimleri olabilir..Zira japonyada bu pazarın %55 ile hakimi ortağı brigstone var..Bu inanılmaz bir katkı sağlar şirkete..bu konununda olacağını ümit ediyorum..
İlk çeyrek bilançomuz gelsin yeniden etüd edelim bakalım enine boyuna..
Şirketi beğeniyorum,pazar problemi yok,hasılat artışı var her çeyrek,buna paralel kar artışı var..
bekleyip görelim bakalım..
İşler bu kadar iyi iken, bu performansı gösteren PATLAK LASTIK, işler kötü iken arabayı devirir ve fatal kaza yaptırır..

Bırakın ince düşünceleri DÜZ mantıkla bakın olaya..

Bu kadar bayisi var, ellerini tutan mı var..niye almıyorlar ?

Almıyorlarsa kime,neye inanmıyorlar ?

Doğru tahlil "para kazandırandır"..