Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
Havacıların gitmemesi için hiç bir neden yok sevgili Nosfecagri.
Pegasus sadece Nisan sonuçları geçen sene aynı döneme göre 35% yukarıda ki yurt dışı yolcu 50% yukarıda. Keza Thy 30% daha iyi yine aynı dönemi kıyasla. Kısaca gümbür gümbür bilançolar geliyor her ikisinden de muhtemelen ki sonraki çeyrek zaten top sezon.
Bununla birlikte asels , koza gibi VF kağıtları seçim öncesi en çok dayak yiyenlerden di. Şimdi ne alındıysa onun biraz abartılarak satılması ne satıldıysa da alınması açıkçası bana normal geliyor.
Bakalım nereye gidecek işin sonu.
Bol kazançlar.

Tespiti tarihe not düşmek istedim amacı thy almak olsa +5 6 ile de alır tuttukca mal gelir benim gözlemin bu şekilde tahtalarda gördüğüm hareketler itibari ile svg. Zinedrimed.

Gozlem olup biz de ekmeğimize bakıyoruz benim kozaa da tavan 60a giderse ev okul cami değilse de köye bi çeşme yaptırırız ellam

 Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
Kilicdar gargaraya getirip kendi koltuğunda kalmaya çalışıyor. Seçimin tek mağlubu kendisidir. İşin yavsak tarafı ince yi cumhurbaşkanlığı adaylığında nasıl bitirdiyse ,İmamoğlu ve Mansur u da bu seçimde açıklama yaptırarak soytari etmiş ve bitirmiştir. Kilicdar Tayyip in yancisidir ve aynı Tayyip gibi projedir. Tırıvırı işler.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle Yılmaz Ozdil guguk kuşu diyor malesef aaaayyyynen öyle. Yazık. Bu durumda bike seçim kazanamadı en başta aday olmaması gerekiyordu.