Selam arkadaşlar

bu bedelli onayı gelince birde bedelsiz açıklamışlardı bunlar ,kafam karışınca dün yatırımcı ilişkilerini aradım siz %50 bedelli %127,64 bedelsiz açıklamıştınız bedelsizler ne oldu diye sordum ona SPK izin mi vermedi deyince izah etti önce %50 bedelliyi 15 gün içinde yapacaklarını arkasından %127,64 bedelsiz için başvuracaklarını böylece sermayeyi 2,950,000 tl ye çıkaracaklarını söyledi.

pek inandırıcı bulamadım tekrar sordum 1000 adet hissem varsa sonuçta ne olacak dedim. aynen şöyle dedi önce %50 bedelsizle hisseniz 1500 adet olacak daha sonrada 1500 hissenize 1905 bedelsizden gelecek hisse ile toplamda 3405 hisseniz olmuş olacak 1000 hissenize karşılık dedi.

şimdi soru şu bu doğrumu arkadaşlar halen inanamadım ,neden ikisini bir arada yapmadılar ,onu da sordum genel kurulda sermaye tavanını yetersiz olması nedeniyle yükseltilmesi onaylanması gerekiyormuş falan dediler ,sermaye tavanları yetersiz olduğundan önce sermaye artırımı başvurusu yapacaklarmış arkasından bedelsiz için başvuracaklarmış yani konuda bir sapma söz konusu değilmiş ancak sadece zaman kaybımız olacakmış gerekli sürecin oluşabilmesi için . bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar açıklama yaparlarsa memnun olurum ,teşekkürler