Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
Kimin t…li heykeli dikilecek bilmiyorum

Hakan Göral’ in bir Kac tv konusmasi sonrasi bende biraktigi intiba, soguk, duygusuz Ama durust bir Adam oldugu

3 aydan fazla oldu ama hiç ses çıkmadı

Bu da hoş değil

Ara sıra sağda solda ne olup ne bitiyor, onun anlatması gerek

Bekliyoruz ama neyi bekliyoruz belli değil
Valla benim bekledigim en azindan piyasaya gore tmm is yapmiyor gitmiyor kar etmiyor ama ölüsüde bu zaten diyebilmek .

Bursa orhangazide doktas dokumculukle ayni piyasa degerine gelecek nerdeyse . Dilovasinda bir fabrikasi olan sirketlerle ayni piyasa degerinde .

Yeni arz edilen sacma sapanlar bunun zaten 5 10 kati piyasa degerinde .

Is yapmayan zarar yazan enka 150 milyar piyasa degerinde ölüsü simdi kar edecek diye 300 milyara gitmesi gerekiyor diyorlar .

Eeee ne anladim bu isten 10 a 12 ye de tkfen olmaz ..

Kendileri bilir fiyati oldurur ne yaparsa yapsin bunun tahtacisida nasil ekmek yiyor gunluk %3 4 vurup ekside kapatinca ekmek yedigini zannediyorsa bosuna .

Bilancoda yazan alacaklar kismi zaten nerdese piyasa degeri ediyor .

Alacagi aramco lar romanyalar gubreler ucusa gecmis toros gubre ortada olmayan ventures
azfen vs vs saymiyorum bile .

Insanalrida enayi yerine koymasinlar belli duzeye cekip orada salinabilir yoksa bu insanlar niye gitsin .

Akıl var mantık var . Ölü fiyata geldimi kimse kalmaz zaten . Cok meraklisi degilim acikcasi kar etmesini vs beklemiyorum . Kar etmese ne olur 12 milyara 500 m.dolara tkfenmi olur