Arama sonucu : 7395 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Dün gibi hatırlıyorum kontolmariğin pomega yatırımını zaman ne çabulk geçmiş.. Temel atma töreninini de internetten canlı izlemiştim sayın mustafa varank ta katılmıştı kontrolmatğin pomega yatırımına..

ityum demir fosfat (LiFePO4) batarya hücresi ve enerji depolama sistemleri fabrikasının temel atma Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varankâ€â•ın katılımı ile 25 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

https://www.enerjiportali.com/kontro...buyuk-yatirim/

aradan geçen 1,5 sene geçti ..

Kontrlmatik pomega yatırmını bitirdi . 1 ay sonra açılıyor .

Bağlı ortaklığı Pomega Enerji Depolama Teknolojileri, Türkiyenin ilk özel sektör yatırımı olan Lityum-iyon LFP Pil Hücresi Giga Fabrikası'nı hizmete açıyor.

Açılış töreni, 29 Ağustos Salı günü Ankara Polatlı Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak.

Bu hırsızlar çalmakla meşgulken , yatırmcılarını mağdur ederken , diğer yatırımcı dostu hisseler ise rallilerine devam ediyorlardı o süreçte, ki hala yükselmeye devam ediyorlar. SASA HEKTS, KONTR, FROTO ,AYGAZ , DOAS,THYOA ve daha aklıma gelmeyen onlarca bisrt 100 hisseleri 10 kat 20 kat yükseldiler.

Ev fiyatları , araba fiyatları , elektronik telfon bilgisayar vs, kiralar, faturalar , akaryakıt fiyatları , gıda vs . Aklınıza gelebilecek her şey minimum 5 kat arttı son 2 senede. Hatta 7 kat 10 kat artışlar yaşandı , örnek olarak bazı evler , bazı kiralarda, arabalarda vs.

Evet belki zaman geçiyor , ömür geçiyor. Ama bu yukardakilerini ve elinde dahi bist 100 endeksini bulunanlar bile mutlu . Bu yukardakilere sahip olan İnsanlar mutlu Çünkü geçen ömür, zaman kayıp olarak geçmedi onlar için.

Ama kront yatırımcıları için , şahsen kendi adıma konuşayım.. bu geçen ömür zaman , benim için sanki dolandırılmış , ömrüm , zamanım çalınmış gibi hissediyorım.

Yazıkları olsun bunları yaşatanlara.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 25-07-2023 saat: 23:39.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •