Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
bu beton sevdalıları, konutta balon var deyince çok bozuluyorlar. domates, patates fiyatı da arttı, onda da mı balon var diyorlar. yahu hem her şeyin fiyatı arttı, bu enflasyona göre konuttaki artış normal, hatta az bile diyorlar, hem de konutun çok kazandıran iyi bir yatırım olduğunu iddia diyorlar. Bilmem şu kadar ev aldım nasıl da mutluyum filan diyorlar. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu

balon olduğunu kabul etmek istemiyorlar, çünkü biliyorlar ki her balon er ya da geç patlar ya da zamanla söner. eğer balon denmesi sizi rahatsız ediyorsa; gaz var, biraz şişkinlik var diyelim
Bu formda konutu ilahlaştıranlarla şeytanlaştıranlar lobi olmuşlar ! Artık normal beyin taşıyanların yazabildiği başka alanlara kaymak gerek. Ben öyle yaptım. Sonuçta ortada kişiselleştirecek bir konu olmamalı. Konut veya başka şeyler bir zümreye ait değiller. Parası olan alır- satar. Kiralama konusu da artık insanlık boyutunu aşmıştır. Sadece ezebileceğin kadar ezeceksin felfesi hızla yayılmış olup bizzat iktidar desteklemektedir. bakmayın İktidarın '' çözdük- çözüyoruz, ev sahiplerinin ümüğünü sıkacağız vb..'' söylemlerine. Ortalığı kızıştıran ve böylece toplumu onlarca fikir ve görüş etrafında kutuplaştırarak kendisine karşı birleşememesini sağlayan çok zekice ( kendilerince ) ama ilerisi için çok tehlikeli oyun peşindeler.