Deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı için Amerikan Hastanesi'ndeki bekleyiş devam ediyor. Bu sabah Ali Sabancı'nın kuzeni Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, Akkök Holding CEO'su Raif Ali Dinçkök, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melda Kamhi Kosif ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ziyarete geldi.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'ın Lipsi Adası'nda geçen hafta perşembe günü deniz kazası geçirdi. Ali Sabancı, en yakın hastanenin bulunduğu Leros Adası'nda 5,5 saat operasyon geçirdi, dalağı, pankreası ve bağırsaklarının bir bölümü alındı, aort damarına stent takıldı. Perşembeyi cumaya bağlayan gece yapılan ameliyatta Yunan meslektaşlarına Türkiye'den giden doktorlar da eşlik etti.

Bodrum'dan İstanbul'a getirilen Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, Amerikan Hastanesi'nde tedavi alındı. Ali Sabancı geçen cuma günü 3. ameliyatını da başarıyla atlattı. Vuslat Doğan Sabancı da patlayan cam nedeniyle yüzünden estetik operasyon geçirdi.