Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
Bu adam yýllarca bu iþin içinde çamura battý.
Hektas ve oyak yönetiminin öyle bir derdi yok artýk.Altta sabancýlarýn haberini paylaþmýslar.Büyük patronlarýn da öyle bir derdi yok.
Haydi koçlarý da bulaþtýralým bu iþe.50 kusur yýlý aþmýþ tat gýdayý satýyorlar otokar 1.5 milyar dolar degerinde.
Herkes saldý artýk kendini…Kimsenin derdi deðil.
Sebebi coktur bilemem.
Bir tanesi de yazmýþ.Katladým ana parayý aldým düþse ne çýksa ne gibisinden paranýn maliyetinden haberi yok.
Herkesin düþüncesi kendine…
Su videodaki adamda tutku var bu adamýn motivasyonu içsel.
Bir kere karsýlasmýstýk Bursa da.Cok bilgili cok kendinden emin ama adamýn üstü kokuyordu.Tarla kokuyordu tezek hayvan kokuyordu.Saygýyla dinledik adamý gýptayla baktýk.Biz de ulan araba camur oldu yok hava sýcak vs diye
Neyse…
Birisi diyor ya 7.5 a gider diye gider belki oralarda da yýllarca kalýr biz de elin gavurundan tohum almaya dýsarýya döviz ödemeye devam ederiz.
Türkiye nin en büyük þirketleri dediðimiz þirketler de parekende satýs yapan sirketlerle övünür dururuz.
Hammadde satarýz kat ve kat fazlasýný dýsarýya öderiz.
Lüksemburg a gittim geldim ufacýk ülkede refah had safhada idi.Üzüldüm moralim bozuldu.
Ýtalya ya gidiyorsun Allahýn köylüsü burdaki patronlar gibi ürermiþ bize göre mutlu atmýs ayak üstüne ayak keyif yapýyor.
Sorunlarý var mý var!
Þimdi gelirler boþ yapma derler dolusunu yapsýnlar da görelim.
Türkiye ruhunu kaybetti Cemil Meriç in deyimiyle…
Çok ümitlerim vardý bu þirketle ilgili yok ettiler hepsini geri dönerim dedim pahalý da olsa alýrým.Ülkem kazanýr ben kazanýrým ihracat yaparýz parlayan yýldýz oluruz dedim þu düþtüðümüz hale bak.
Patronlarýn hepsi sýcak paranýn derdinde þirket yöneticilerinin cogunda da vizyon yok.
Tahtada oynar dururlar artýk yukarý aþagýya…
katladým diyen benim 15 ten 120 ye satarsan 8 katý karla çýkmýþ oluyorsun elde kalan 3 te birden az kalanlarda 4 katý elde duruyor neyýn parasýnýn maliyetinden bahsediyorsun kardeþ sen paraný 1,5 yýlda kaça katladýnki gelmiþ bize aç gözlü diyorsun borsayý öðreneceksiniz diyorsun.millet burda 2023 hedefini 17 olarak görüyordu zaten þu an o hedefinde üstünde.Sonra o paralarla 24 maliyetli alfas aldým ordanda 5 kat yaptým bu borsayý öðrenmemiþ halim birde sizin gibi öðrenirsem 50 kat felan yapacam herhalde