Yıl 2023 eylül sonu.

Benim için şu saatten sonra borsa mantığıyla 2025 yılı gelmiştir. Borsa mantığı diyorum çünkü borsa her zamaan geleceği satın alır bazen 12 ay sonrasını bazen 2 sene sonrasını çok nadir durumlarda ise 5 sene sonrasını bile satın alır (SASA HEKTS kontolmatik; MİATK , vs vs vs)

ŞU an benim gözümde yıl 2023 yılı sonu değil , 2025 yılıdır.

Dolayısıyla şu an ;

Dolar 50 tldir şu an benim için.

Borsa endeksi 25 bin puandır benim için.

kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

MİATK hissesi anlık F/S 331,41 OLMUŞ

Link Hissesi anlık F/S 23,51 olmuş.

PAPİL anlık F/S 21,16 olmuş.

SDTTR hissesi anlık F/S 39 olmuş.

Kontolmatik hisesi anlık F/S 30 olmuş.

F/S = Piyasa değeri / Yıllık satışlar.

Tüm bu şartlar altında ve de yukardaki ciro hesaplamaları, e-turquality teşviği, brüt kar marjını 3 kat daha fazla olması diğer şirketlere göre, sektördeki bazı hisselrin 20 li 30 lu F/S lerle fiyatlanmları sebebiyle vs vs..

2024 yılına giriyoruz.. özet olarak kafamdaki hisse fiyatını çarpı 2 yapıyorum. Ordan da ya satatrım ya satmam o zaman düşüneceğim .
2024 yılının ortasına kadar hisse kafamdaki hisse fiyatı +çarpı 2 fiyatına gelirse, satarım.

Yok eğer 2024 yılı ortasından sonra kafamdaki hisse fiyatı+çarpı 2 fiyatına gelirse ise satmam .

2025 yılını bekleyip , kafamdaki hisse fiyatı +çarpı 4 den satarım.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin