Alıntı Originally Posted by NİL35 Yazıyı Oku
nlaşılan o ki ,global finansal fonlar TÜRK VARLIKLARINA gözlerini dikmişler. kısa süre içinde KARABAG ,ANKARA ve GAZZE provakasyonları. ukranya başkanı demeç veriyor şimdi beni unuturlar artık diye. biraz daha gayret edin %20 LİK BİR DÜZELTME İÇİN DAHA NE YAPMAK GEREKİR DİYE. işte bunu başaramayacaklar. ne dünya ,nede TÜRKİYE eskisi gibi degil.....peki bazı hisseler niye gitmiyor sorusunu bir kez daha sorunuz cevabınıda FİNANSAL BİLGİ DERİNLİGİNİZDE veriniz. kızmadan,kırmadan ,dökmeden ,kendi zafiyetinizi tahta yapıcıya belli etmeden , beddua ,küfür seanslarını bırakarak EPLASIN BÜTÜN VARLIKLARI İLE MASAYA YATIRARAK ÖNCE BİLGİLENELİM SONRA BU BİLGİLERİ YATIRIMCILARLA PAYLAŞALIM.
Sen hangi veri setinden bahsediyorsun?
Borsan kumarhaneye dönmüş durumda.
İstedikleri gibi yönetiyorlar dünyanıda, borsanıda, insanlarıda!
Dolara bağımlısın!
Senin veri setini anında değiştirip, dönüştürüp, burgu yapıp monte ederler!
3 yıldır enflasyon kaybından bahsediyorlar.
2023 - Mayıs tan Eylül ayına tüm şirketler 4 kat artmışken Eplas neden artmıyor diye soruyorlar?
Cevaplasana düzgün bir şekilde!
Şirketi istedikleri gibi şekillendiriyorlar neden diyemiyorsun?
Ben hamalım neden diyemiyorsun?
Neden ben celladıma aşığım diyemiyorsun?
Demelisin..
Gerçeklerle yüzleşmelisin..
Hikaye satmayın insanlara!
Gerçekleri yazın!
Manipülasyonun kralı yapılıyor tüm organlarda!

Konuşsana..
Göz boyamalık oyunlar.
Ufak bir örnek vermek gerekirse şehir hastanelerinde bazı çekimler için aylarca sıra beklemek zorunda olan vatandaş ve aynı gün aynı saat sıra alabilen insanlar.. Mesela bunlara açıklık getir bu hisseyi analiz etmeden önce!

Sonra bana ortadoğuyu anlatırsın..
Dinlemek istersem tabi..