Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
Hocam bu piyasa en az 3 yıldır böyle dengesiz, sahipleri ne derse o oluyor, sebepsiz ralli yapıyor sebepsiz çakılıyor, sıradan yatırımcılara da başka alternatif bırakmadıkları için benim gibiler burada debelenip duruyor, amaç paramızın alım gücünü korumak ama zor...
Üstadım her koşulda paramızı emeğimizi çalıyorlar zira ne yaparsak yapalım istediklerini terste bırakabilecek paraya sahipler bizler se nedenlere ve sistemlere grafiklere bağlıyız onlarla yürümeye çalışıyoruz , burada finans bazen çoğunlukla birlikte yürümek ama ne zaman kalabalıktan ayrılmak gerektiğini bilmek,
hep düşünüyorum ama uygulayamıyorum ya kıyıp satamıyorum ya da tam zamanında alamıyorum . Sattığım zamanlarda da beni pişman ediyorlar, birden fazla deneyimim var.

Bu durumda soyulmaktan başka çare kalmıyor
Sayın Ferrari Pilotu Selim Abi ile sayın T/A abilerimiz ve çizgi üstadlarımız bir zaman bir otelde eğitim çalışması yapalım, ihtiyaç var. Hatta masrafları benim gibi çömez ler çeksin.Sonuçta kaybettiklerimiz hep , eğitim için harcayacaklarımızın fazlası olacak.

Herkese selamlar...