818.5 milyon kar açýklamýþ, diðer bir bakýþ açýsýyla Hisse baþýna 1 Lira mükemmel bir bilanço...

81 milyon lira nakit üretimi gercekleþtirmiþ kira gelirleri artmaya devam edecek, Sanýrým Þile villa projesinde 3-4 villayý satmýþlar yýl sonu bilançosuna yansýr.
Gyo larda 6 aylýk ve Yýllýklar önemli, Yýllýk bilancoda Kar rakamýnýn 1 hisse baþýna 3 tl ila 3.5 tl civarýnda olabileceðini çoðunluðu kira gelirlerinden olan nakit üretiminin 200 milyon mertebesine ulaþacaðýný degerlendirerek Þu ana kadar gelen en iyi bilanço ADEL in ki bence son 10 yýlýn tüm borsa þirketlerindeki en iyi oranlara sahip bilançosu, Gyolar biraz farklý bir degerlendirmeuye sokmak lazým lakin Bir Gyo olarak nakit üretimi, Varlýklarýn büyüklüðü, yeni projelerdeki isteklilik þekerkulenin lüks rezidans dönüþümü ile bence 12.80 lirayý hak ediyor.

Bir de yýllardýr GYO lar için yanlýþ bir intiba var.; Efendim GYOlarda yeniden degerleme para ile eþdeðer deðildir diye gyolar küçümsenir fakat bu yanlýþ bu düþüncedir, Gayrimenkuller yüksek enflasyon döneminde daha yüksek bir para benzeri varlýklardýr.!
Bu yüksek faiz döneminde Gayrimenkul satýþý zor ancak SEGYO için þu an esas gelir kiralardýr, Kont rezidans iþinde ise Zengin Parasý bol olanlara rezidans villa yaptýðý için satýþlarý düþmez artarak devam eder.
Ankara Gölbaþý Arsasý yeni gözüme çarptý bu arada ve Kentsel Dönüþüm þirketi istirakininde 15 milyon mertebesinde bir gelir getirmesi ayrýca güzel...

Kýsaca güzel bir bilanço hayýrlý uðurlu olsun.
Bol kazançlar dilerim.