-

Originally Posted by
miami
Hadi sana naş naş.
Maya mili sen bir tradersın, al satçısın...Bu sözü yakın bir zaman için kendine bir not olarak söylediğini biliyorum. Buralarda yatırımcı ayakları yapma daha fazla. Bak ben ne diyorum; Bu edilen karlar şirketin büyümesi gereken doğru iş kollarına yeni yeni alanlara yatırım yapılarak kanalize edilmeli ki şirket bundan 10-20 sene sonra varlığını sürdürebilsin diyorum. Peki bu yetkinlik ve vizyon bu vasat altı yönetim ve devletin sahipliği ile mümkün mü ? Bence değil. Kamunun tek önceliği bu şirketlerin çok kıymetli karlarını siyasetin emrine amde sosyal alanlara yönlendirmek..Deprem oldu bağış, Filistin savaşı patladı şimdi göreceksin savaş biitsin oralara yardım/bağış...Yarın seçimler var oralarda yandaşlara reklamlar vs
Bak şu çok çarpıcı bir örnek dün açıklanan bilançodan; Yönetimin değişmesi ile 6 ayda 800 milyon olan yönetim giderleri birden fırlamış ve sadece şu son çeyrekte 1 milyardan fazla artmış!! Bunun ne anlama geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun..
Özetle Maya mili senin gibi hisseleri elinde maksimum 2-3 ay taşıyabilen bir al vercinin tüm bu berbat ama yavaş yavaş kanser hücresi gibi tcell i içine alan süreçte bu şirkette yatırımcı imiş gibi ayak kürek yapmanı belki burada seni forumdan bilmeyenler yer ama seni forum geçmişinle tanıyan ben yemem
o sebeple bırak kolpayı ve dürüst ol, sana yakışmıyor demeyi çok isterdim ama maalesef tam olarakta busun sen. Gaye o ki senin gibilerin kolpalarına kanıp insanlar zor durumlara düşmesin.
Az insan çok huzur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri