TL BAZLI DEĞERLENDİRMELER

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? 60 dk’lık periyot ve % 1’lik bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Seanslık periyot ve % 2’lik bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Günlük periyot ve % 1’lİk bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Haftalık periyot ve % 15’lik bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Aylık periyot ve % 10’luk bant süzgeci şu şekilde oluştu;

TL BAZLI ŞABLONLARDAN DİKKAT ÇEKENLER

60 DAKİKA = USAK (Bunu beğendim.)

SEANS = PAMEL ve TUKAS (Birine kıymak gerekirdi ama ikisi de iyi değerleri zaten yakın.)

GÜNLÜK = SAFKR (Az bir zaman önce yazdım, iyiydi şimdi çok daha iyi olmuş. DOGUB gibi olabilir.)

HAFTA = (Bu periyotta TL bazlı beğendiğim senet yok)

AY = ADESE (Bunu da yazmıştım, grafik ve yorum arka sayfalarda.)

USD BAZLI DEĞERLENDİRMELER

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Günlük periyot ve % 1’lik bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Haftalık periyot ve % 10’luk bant süzgeci şu şekilde oluştu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardır hareket ediyor? Aylık periyot ve % 5’lik bant süzgeci şu şekilde oluştu;

USD BAZLI ŞABLONLARDAN DİKKAT ÇEKENLER

GÜN = MAKTK (Çok iddialı olmasa da tekniği fena sayılmaz.)

HAFTA = VERTU (Haftalık kapanışı beğenmedim. Tekniğini haftaya Cuma’ya kadar düzeltebilirse iş var.)

AY = ATLAS (Her şey çok güzel, aylık kapanış sonrası ya da daha önce hakkını verecektir.)

Bu periyoda izlenmesi gerekenler olarak VAKBN dahil edilebilir…

DYOBY ve AFYON’u beğendiğimi geçen hafta belirtmiştim…