Alýntý Originally Posted by pozitif Yazýyý Oku
43 liralardan beri beni ciddiye alanlar %200 kardalar
ama sen beni ciddiye almayabilirsin
Sn. pozitif sizi ciddiye almýyorum ama anlamaya da çalýþýyorum.

Elinizde Hektaþ hissesi olmadýðýný tahmin ediyorum (yoksa yanýlýyor muyum?).

Özellikle hissenin düþtüðü günlerde buraya geliyorsunuz.

Biliyorsunuz ki o gün canlar sýkkýn.

Ýnsanlarýn moralleri bozukken bu hisse 7,5 liraya gidecek diyip gülme emojisi býrakmak, onlarla dalga geçmek size nasýl bir psikolojik tatmin duygusu yaþatýyor diye çok merak ediyorum.

Sizin psikolojik olarak incelenmenizin gerekli olduðunu düþünüyorum.

Çünkü insanlarýn üzülmesinden kendinize bir mutluluk payý çýkarmaya çalýþýyorsunuz.

Herkesin kendine göre bir düþüncesi vardýr. Doðru ya da yanlýþ olabilir.

Ýnsan borsada doðru kararlar verip kazanýyor da ya da yanlýþ kararlar alýp kaybediyor da olabilir.

Siz bu kaðýdý beðenmiyor, fiyatýný çok pahalý buluyor olabilirsiniz. Ancak belirlediðiniz bir hedef fiyatýnýz varsa o fiyata gelmesini bekleyebilirsiniz.

Hatta bu kaðýdýn forumundakileri de iyi niyetle uyarabilirsiniz. Ancak bu bir kere, iki kere olur.

Bunlar gayet mantýklý ve insanlara yardýmcý olmak yönünde takdir edilecek davranýþlardýr.

Fakat sizinki böyle deðil.

Sanki insanlarýn üzülmelerinden zevk alýyorsunuz gibime geliyor.

Kaðýdýn her düþüþünde buraya gelerek (Kah Kah) demek ne anlama geliyor?

Sizin forum gönderilerinize de baktým.

Banvit, Halkbank gibi hisselerinizin olduðunu gördüm.

Ancak orada zaman zaman gülme emojilerinin yanýnda kötü günlerinde sizin de üzüldüðünüzü ve þirkete küfürler ettiðiniz de görüyorum.

Demek ki siz de üzülebiliyor, kaybedebiliyorsunuz.

Sizin üzüldüðünüz kaybettiðiniz günlerde birisi de gelip sizinle dalga geçse, kaðýdýn daha da düþeceðini söyleyerek canýnýzý daha da sýksa hoþunuza gider mi?

Bakalým bu iyi niyetli uyarýdan sonra yine sayfada insanlarý üzmeye devam edecek misiniz?