Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
Tmm.Tarihe not düþtük.Önümüzdeki sene kimin haklý olduðu ortaya çýkacaktýr.Olan biten bütün yolsuzluklara,spk nin
görevini yerine getirmemesine, hukuksuzluklara raðmen sermaye piyasalarý arý ve karýncalarýn üþüþtüðü bal gibidir.Ancak KY ne zamanýný ne de portföyünü yönetemez.Bunun için kendini geliþtirmesi,eðitim almasý,bunlarý yapamýyorsa konu ile ilgili kitap okumasý gerektiðini de bilmez.
Sayýn Vesper, ben konuya farklý bir taraftan bakýyorum siz farklý taraftan bakýyorsunuz. Burada bugüne bir not düþmemiz bu parametrelerle yeterli deðildir. Bütün bu olumsuzluklarýn nedeni siyasi iradenin gösterdiði veya gösteremediði , yaptýðý yada yapmadýðý þeylerdir.
Sizin dediðiniz illaki olacaktýr fakat bu siyasi irade olduðu sürece maalesef olmayacaktýr. Bundan dolayý ne kadar not düþerseniz düþün siyasi otorite deðiþmediði sürece yazdýklarýnýz gerçekleþmeyecektir.
Yazdýklarýmý polemik olsun diye yazmýyorum bu yazdýklarým sadece borsa finans dünyasý ile alakalý deðil artýk her alanda bu kalitesizlik çekilmez oldu ...
Yaþým 45 , öðlen okul arasinda en ucuz çiðköfteci arayan ülkemin gencligini gördükçe kahroluyorum.