Dediðiniz gibi gelen Kap gayet güzel bir rakam Sayýn Wiper, çok daha yüksek rakamlarda Kap larýn gelmeye devam etmesini bekliyorum, Karel de beklenti çok önemli olan haberlerin paylaþýlmaya baþlanmasý.
Karel de müþteri iliþkilerindeki eksikliklerin düzelmeye baþladýðýný ve daha da düzeleceðini son bir ay içinde defalarca yazdým ama yazdýklarýmý "güzelleme" yapmak olarak algýlayanlar oldu, ben ayný þeyleri yazýp durmaktan sýkýldým ama belki bir kiþiye daha faydasý olur mu diye tekrar yazayým, Karel yakýn zamana kadar mühendislik faaliyetleri açýsýndan ne kadar iyi yönetildiyse finansal konularda o kadar kötü yönetildi, ancak bazýlarý farklý düþünüyor biliyorum ama Doðan holding kareli aldýktan sonra Doðan holding etkisiyle Karel e uzun vadeli çok olumlu etkileri olacak çok doðru adýmlar atýldý, ihracatý artýracak çok önemli hazýrlýklar yapýldý, yönetim çok daha üst düzey profesyonellerden oluþtu ve son olarak finansal tüm faaliyetlerin yöneticisi olarak atanan Uður Bey çok doðru bir tercih oldu, Karel için 2024 yýlý kabuðunu kýrýp boyut deðiþtireceði bir yýl olacak, 2023 yýllýk bilançosunda az da olsa net kar görmeye baþlayacaðýmýzý ve bu yýlýn bilançolarý giderek çok daha iyi olacaðýný tahmin ediyorum, devasa kar rakamlarý hayal deðil sadece biraz daha sabýr gerekiyor sonuçta bu bir süreç bir anda olmayacak.
Yer Ýmleri