Onu ben de anlamadım. Enflasyon muhasebesi kısmını borsa ya hafife alıyor ya da belirsizliği görmezden geliyor. Bilançoların yok sayıldığı bir borsa düşünün, sanki borsamız biraz bu durumda. Spek hisseler arttı.

Borsada yılbaşındaki düşüş kısa sürdü sanki. Bir anda yabancı raporları pompalandı ve Mehmet Şimşek'İn "faizlerin sonuna geldik" mesajı ile 7200 den soluksuz buralara geldik. Benim görüşüm:

Nominal olarak artan yatırımda, 2023 4. çeyrekte artış olmadı. Kripto, ev, araba, faiz insanları tatmin etmiyor. Bu yüzden borsaya hücum gelmiş olabilir. Bence bu hacimler çok daha fazla artacak. Halka arzlar ile tekrardan yeni yatırımcılar (yatırımcımsılar da diyebiliriz ) gelecek. Yabancı gelecek, faizler düşecek.... yatırımı nominal artmadığı için canı sıkılan buraya gelecek. Belki kripto...

Ismen fiyatımız 200 milyar hacim civarında. Şuanlık fiyatta bir düşüş beklemem. (Hacimler düşerse düşer o ayrı) ancak 9binli endeks için hacimler düşük.

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
Hacimlerin yukselmesi guzel.Borsa neyi satin aliyor anlamadim hergunbinbirdert ile ugrasirken.Bosu bosunada almazlar.Varmı dogru olabilir diyecegimiz somut bisey? İnsallah vardir.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.