Alýntý Originally Posted by Trendman Yazýyý Oku
Kafasýnda demokrasi olmayan bir azgýn kesim peydahlandý. Ýktidarýn asla deðiþmeyeceðini, deðiþirse felaket olacaðýný sanan bir kesim. Ýþte bu zihniyet yatýrýmlarýn gelmemesini, iktidarýn yasa ve hukuk tanýmaz tutumunu, korkunç yoksulluðu, enflasyonu, liyakatsýzýlýðý beslemektedir. Ýþte bu tutum nedeniyle ülke geliþmiyor.

Herkes sizin gibi þeyi bilen, yapan, anlayan ekonomist, fizikçi, doktor, kimyager, sanatçý, þarkýcý, komple mükemmel kiþiler olamýyor maalesef.

Ayrýca ülkede Köy enstitüsülerini kimin kapattýðýný, açýlan uçak fabrikasýný kimin kapattýðýný, ABD yi kimin bu topraklara soktuðunu da araþtýrmakta fayda var.

Karel nezdinde siyaset mühendisliði yapmanýn da kimeyse fayda getireceði yok. Buyurun takým tutar gibi siyaset yapmaya devam edin.
YTD
Ancak Atatuek ve silah arkadaslari gibi bir ekip Atanin onderliginde icinde bulundugumuz menfaate dayali siyaset batakligindan Turkuye'yi cikarabilir.Ancak bu utipik bir hayal.Bunun yerine bu iletisim ve bilgi caginda yeni siyaset sekilleri bulmak gerekir.Demokrasi ve insan haklarinin besigi olan ulkelerde bile sorunlar var. Buyuk para sahipleri siyaseti kolayca yonlendirip faturayi siradan vatandasin sietina yukleyebiliyorlar.Siradan, gecim sikintisi iconde olan ve dusuk egitimli insanlarda kurtulusun milliyetcilik veya islamda oldugu yanilfisina kolayca dusebilitorlae.Gelismis ulkelerde bile benzer trendler var.