Halka arz şirketler için her zaman bir milattır diyorduk..çünkü şirkete taze ve yüklü nakit girmektedir...şirket daha şeffaf hale gelmektedir..piyasada taninirligi yükseltir..şirketi finansal olarak rahatlatır ve olası yeni yatirimlara olanak sağlar ...yani büyümeyi destekler..
Geçmişte Astor 12.5 lerden arz olduğunda ve hisse bir ayda 25 e gittiğinde bir çok kişi artık bu hisse pahalı oldu diyorlardi ve herhangi bir alımdan kaciniyordu..oysa aradan daha yeni bir yıl geçmişken Astor 150 yi gördü..tam 12 kat çıktı..bu gün belki de bir çok uzman Astor için 90 TL ucuz diyecek...

Demek istediğim arz ile birlikte şirketler her yönleri ile level atlıyorlar ve inanılmaz karliliklara ulaşabiliyorlar...

Mega metal de sektörü ile konjoktoru ile yeni arz olmuş bir şirket olduğu için level atlayabilir ki benim de beklentim bu yöndedir..zaten bu yüzden bu tercihi yaptım...bundan sonra gittikçe güzelleşen bilançoları görürsek şaşırtmayacağım..global konjoktoru de arkasına almaya başlayacak..ürettiği ürünlere talep patlayacaktir..buda ciro ve kara dogrudan yansiyacaktir..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi