Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
GÜBREFAB nı unutamıyorum.Basit bir sebepten 9 taban çekti..Onun için Fazla yükselmiş hisseye bulaşmıyorum.Elbette o hisse çok daha gidebiliyor. YOLU AÇIK OLSUN.Ama gece rahat uyumak için dipten uzaklaşmamış hisse lazım.

Mesela ford 2014-20 arası dolar bazlı neredeyse aynı kalmış..sonra fışkırmış..Tüpraş 2020-22 arası yatmış...

FORD SON 4 YILLIK DİPTEN 7 kat primli..Ama GOODY 1,6 kat primli..2 si de global marka ..şahsen tercihim lastikçiden yana olur.
Goodyear lastikleri, Passat Variant modelinin orijinal ekipmanı oldu


Goodyear, Passat Variant modelinin orijinal ekipmanı olarak kendi ürünlerinin kullanılacağını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Goodyear lastikleri, Volkswagen Passat Variant modelinin orijinal ekipmanı seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Goodyear EMEA OE Tüketici Genel Müdürü Johannes Moll, yeni Volkswagen Passat Variant için orijinal ekipman lastik sağlayıcılarından biri olarak seçilmekten gurur duyduklarını belirterek, "Bu ortaklık, Volkswagen'in araçlarını tamamlamak için Goodyear'ın lastik teknolojisine duyduğu sarsılmaz güvenin altını çiziyor. Passat Variant'ın seçkin müşterilerine sunmayı vaat ettiği olağanüstü sürüş deneyiminin sağlanmasında rol oynamayı heyecanla bekliyoruz." dedi.

Goodyear lastikleri, Volkswagen'in 2024 yılı ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak olan Passat Variant modelinde standart olarak yer alacak. Goodyear'ın yaz, kış ve dört mevsim lastikleri, yeni modelde geçerli tüm lastik ebatlarında mevcut olacak.

Goodyear'ın ünlü Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 ve Eagle F1 Asymmetric 6 modellerinin dahil olduğu lastik serisi Volkswagen'in yeni Passat Variant ile vaat ettiği yenilikçi teknolojiyi destekliyor.



Kaynak : Anadolu Ajansı