Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
Benim için yazıyorsanız 2011â€â•den beri borsada islem yapıyorum. Dikkat ederseniz borsadaki paramla dedim tüm paramı burada değerlendiriyorum demedim. Borsadaki param toplam portföyümün yüzde 20â€â•si anca eder. Şu an borsada fırsat hissesi olarak değerlendiriyorum. Herkesin kendi stratejisi kendine tabi. Ben 6 aydan fazladır bekliyorum, bu son olanlarla da payımı artırdım. zamanım bol.
Saygılar.
benim dışarıdaki alacaklarım ki bakarsın tahsil edilmeyebilir var bana göre epey bir miktar... arabamı satmaktan vazgeçtim sayılır (parayı nasıl değerlendirebileceğimi bulamadım) kamyon ile idare etmeyi düşünüyordum. geçen yıl ev ve bahçe için epey bir miktar çıkardım ama kendi adıma servetim borsada...
tamaı ALARKta... maliyetim 143 ten aldıklarım dahil 0... bütün birikimimin kat kat fazlasını çekip ev ve bahçe aldığım için kalan servet bedelsiz oluyor...
oğluma her ay emekli maaşım elverdiğince hisse alıyorum tabii ki ALARK yukarıdaki mesajda yazdım önümdeki fırsatı ama asıl büyük fırsatlar geçmişte miydi bilmem...

unutmadan 1989 yılında alınan veya alındığı düşünülen Ege endüstrler ile başlayan borsa hayatım var... 2008 yılına kadar aptalca batakça traderlık ne var ne yok borsaya yedirme sonrasında ise tövbekarlık...