Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
Daha önce de bir kısmını satıp sonra yeniden almaya başlamıştı...!!!

Problemli zamanları önceden bildiği için herkesten önce harekete geçmesi çok normal. Hiç bir tahtacı piyasalar çökerken hisselerinin altına girmezler, bilakis önden kendileri satarlar ki; aşağıdan toplayabilecekleri nakit paraya sahip olsunlar ve tekrar yükseltebilecek gücü kaybetmesinler...

Benim de bu hissenin peşini bırakacağım yok. Şu ara piyasa çok karıştı. Düşüş sırasında hiç satmadan olabildiğince aldım ama daha fazla almak için acele etmek istemiyorum. Piyasalar çok karıştı, endeks sert düşüyor. Tüm tahtalar SAT verdi/verecek konumdalar. Yine satmadan, yeni alımlar için uygun zamanı bekleyeceğim...

Kimse satmazsa, tahtacı istediği kadar kendisi baskılayıp düşürsün, eline hiçbir şey geçmez. Aşağıdan mal alamadıktan sonra bir anlamı kalmaz. O nedenle ben malda bekliyorum. Benden ve benim gibi yüklü tutanlardan alamadığı sürece kendisi zararlı çıkacaktır. Yine de arada satanlar olduğu için tahtacının bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Sakin sakin süzülmesine izin veriyor sadece...!!! Şu aralar öyle ciddi mal çıkma olayı da kalmadı zaten...!!!

Durum böyle olunca 60 'dan almayı bekleyenler neyi alacak merak ediyorum. Satan olmadıktan sonra boşuna beklemiş olacaklar. Satan olursa zaten ben dahil bir çok kişi hızlıca alıma geçecektir diye düşünüyorum. Çoğu kişi için zaman kaybı olmuş olacaktır...

NOT: Olası bir 60 düşüşünden sonra tepki verip biraz yukarılara gitmeden daha aşağılara düşeceğini sanmıyorum. Yine de en iyisini tahtacımız bilir. Her yola uyarız...
Sayın TA yüklü tutanlardan kastınız nedir acaba? 50 100 150 200 k ? At izi it izine karışmış durumda kim kimin adamı kimlerin malının peşine düşülmüş kestirmek çok zor. Söylemler ile eylemler çok farklı sattığını iddia edenlerin alım yaptığını aldığını söyleyenlerin sattığını gözlemliyoruz. Benim şahsi düşüncem endekse yapılan baskının ağustos ayı ile birlikte son bulacağı ve eylül ile birlikte harekete geçeceğimiz yönünde dediğiniz gibi yinede herşeyin en doğrusunu bilenler tahtacılar.