-
uzun bir süre elimde tutmayı düşünüyorum. geçen aylarda giriş yaptım, yıl sonuna kadar da her ay kademeli şekilde alım yapıp hedeflediğim lota ulaştığımda da uzun bir vadede beklemeyi düşünüyorum. şirketin oldukça niş bir alanı var, bu alanda türkiye'nin en iyisi ve global anlamda da daha ilerisini hedeflemeleri gayet iyi.
son 2 kap haberini özellikle de sonuncu kap haberini çok olumlu buluyorum.
21.08.2024: "Şirketimiz ile SOCAR Turkey Akaryakıt Depolama A.Ş., STAR Rafineri A.Ş. ve PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. arasında, STAR Rafinerisi ve Petkim Petrokimya tesislerinin 5 yıllık bakım işlerinde kullanılmak üzere operatörlü ekipman tedariki konusunda anlaşmaya varılmış olup, sözleşme bedeli yaklaşık 1,5 milyar TL+KDV'dir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
29.08.2024: "
Şirketimiz Birleşik Arap Emirliklerinde kurulu dünyanın en büyük petrol ve gaz şirketlerinden ADNOC'un (Abu Dhabi National Oil Company) çok yüksek kalite standartları gerektiren onaylı tedarikçi listesine girmiştir.
Başarıyla tamamlanan bu süreç ile birlikte ADNOC projeleri için ağır kaldırma, taşımacılık ve off-shore hizmetlerine yönelik ön görüşmeler yapılmaya başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri