-
Sizin paylaştığınız 2. ve 3. gorsel ile yorumunuzu bagdaştıramıyorum. Fiyatlar ortalamadan farklı gitmemiş. Sanki domates fiyatı son 10 yılın dibinde gibi davranmak insanları yanıltmıyor mu?
Ilk gorseliniz ise şu an domates fıyatının en dip olduğu ağustos sonu eylül başı fiyatlarıdır. Sera ürünün bu fiyat olması mümkün değil. Markette tarla ürünü 10 tl iken sera ürünü 40-50 tl civarında satılmaktadır.
Kusura bakmayın ama ben tarım yatırımı ile patron hisse satışı arasında bir bağdaş kuramıyorum.
10 bin dönüm serayı domatese bağlamak biraz garip geldi bana. 10 bin dönümlük şirket farklı farklı ürünler üretecektir.
Benim kendime masal yazmış olduğumu belirtmişsiniz. Bu beni söylemim değil şirketin 3 yıllık hedefi. Dünyada ilk 10 seracılık sirketi arasına girmek. Grafikleriniz ile de alakası yok.
Yatırımcı sunumu:
"Hedef 2028 yılında dünyada seracılık sektöründe kapasite bakımından ilk 10’da yer
almak"
Tabiki yaptığım yatırım beni bağlar. Kimseye danışmanlığım söz konusu olamaz. Kar ve zararı ile yatırımımdan ben sorumluyum.
Saygilar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri