Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
Þirketimiz tarafýndan Antalya Ýli, Kemer Ýlçesi, Çamyuva Mahallesi 128 Ada 1 Parsel, 568 Ada 2 Parsel ve 2 Ada 3 Parseldeki toplam 132,269.20 m² alanlý 10.01.2071 ve 12.05.2071 tarihine kadar üst hakkýna sahip turizm tesisinin satýn alýnmasýna iliþkin görüþmeler baþlatýlmýþ, akabinde 22.03.2021 tarihli satýþ vaadi sözleþmesi ve sonrasýnda ek sözleþmeler imzalanmýþ olup, nihai aþamada 30.04.2024 tarihli satýþ vaadi sözleþmesi imzalanarak 625.360.000TL bedel ile satýn alýnmasýna karar verilmiþtir. Sürecin gizlilik gerektirmesi, þirketimizin meþru çýkarlarýnýn zarar görmemesi hususlarý gözetilerek Yönetim Kurulu Baþkaný kararý ile kamuya açýklanmasý ertelenmiþtir. Geçen süre içerisinde, önce tapu iþlemleri ve ardýndan da kesin izin ve kesin tahsis devir iþlemleri yapýlarak, satýn alma süreci tamamlanmýþ bulunmaktadýr. Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.

Buralarda kimse kalmamýþ anlaþýlan, meydan boþ kalmýþ.
Geçen hafta Antalya Kemer'de parayý basýp yeni bir varlýk aldý, yine denize sýfýr çok kýymetli ve büyük bir yer, buraya da yakýnda bir otel projesi tasarlarlar bence, ülkenin en güzel yerlerinde en kýymetli varlýklarý aldý þirket.
Bir bilanço dönemi em sebebiyle kötü gelince 2 taban kadar düþtü hisse, ben kürkçü dükkanýna geri döndüm ufaktan, Dvk hocam hissedeysen bir selem ver.
Patron 5 para etmez eski ortak...

SM-A546E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi