Eğer borsa kendi dinamiklerine dönebilse her şey kolay olacaktı. Flamingolar geleydi ya da Godot borsamızda çok şey değişebilirdi... ne Godot geldi ne flamingolar. borsa ise maalesef 3-5 çakalın veya üstadın vs elinde çöp olmaya devam ediyor. flamingolara benzeyen ama akbaba olan mery teyzenin robotları ise gerçekten piyasanın dibini sıyırıyorlar...

elimizde ne var hissemiz... değeri belli mi belli. kimse değerini anlamıyor ise o zaman ya millete benzeyerek devam edeceksin ya da benim gibi kendini teselli edeceksin... gün gelecek hisse ederine ulaşacak mı inşaAllah. ulaşmazsa eski kilimi kırpıp heybe yaparız diyemeyeceğim. ben bu firmaya bu fiyatlarla ortak olurum ve bu ortaklığı sevgili oğlum ve onun ablasına devredebilirim.... e peki ne olacak hayaller... zaten yoktu ki demeyeceğim ben hayalimi yerine getirdim... bir ev ve bahçe aldım. şimdi yıllar sonra tekrar dönecek devran ve birileri altının gerçek değerini anlayacak ( tabii ki kinaye altının sadece toplumsal değeri vardır. yoksa kızılderililerin dediği gibi yenmez altın)

bir ilave lütfen kendinizi bilgilendiriniz
Th trendhound ile hasbihal topicini anlayarak okumaya çalışınız... sanırım güzel bilgiler var benim anlayışım az da olsa ben bile anlamaya çalışıyorum