Alýntý Originally Posted by Nexus Yazýyý Oku
Erbosan Erciyas Boru, Kayseri'de bulunan Çinko Oksit Geri Kazaným Tesisi Þubesini kapatma kararý aldý

Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan þirket açýklamasý aþaðýda bulunuyor:

Þirketimiz yönetim kurulu bugün þirket merkezinde toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.

Þirketimizin Anbar Mahallesi 895. Sokak Merkez Melikgazi KAYSERÝ adresinde bulunan Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi Çinko Oksit Geri Kazaným Tesisi Þubesi unvanlý 37949 Ticaret Sicil Numaralý þubesinin þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.05.2023 tarihli 17 nolu kararýnda belirtildiði üzere uluslararasý piyasalarda emtia fiyatlarýndaki sert düþüþ, üretilen çinko oksitin satýþ pazarlarýndaki daralma, hammadde ve enerji maliyetlerindeki artýþlar nedeniyle çinko oksit tesisimizde üretim geçici olarak durdurulmuþ olup, aradan geçen zamanda þartlarda önemli deðiþiklikler olmamasý nedeniyle kapatýlmasýna, kapatýlma kararýnýn Ticaret Sicil Müdürlüðüne, vergi dairesine ve ilgili mercilere bildirilmesine oy birliði ile karar verilmiþtir.
Sayýn Nexus; çinko tesisi 7 aydýr kapalýydý artýk tamamen kapatýldý Önemli olan oranýn nasýl deðerlendirilireceði . Sizin fikriniz nedir?

SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi