Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
Kayılıyorum yorumlarına. Trump büyük oynuyor. Suriye, kürt devleti vs adam için zerre önemsiz mevzular. Yani tr yi bölge abisi olarak görüp bu çöplük senin diyebilir. Yeter ki büyük hedeflerler çelişmesin.

Ben trump ın israilci olduğunu da düşünmüyorum, hedefe ulaşmak için siyonistlerle iyi geçinmek zorunda olduğunu ve onların desteğini alması gerektiğini biliyor sadece.

100 oyum olsa, 100 ü de trump a derim, demokratlar sinsi, ve tr için, hele rte için her türlü trump daha iyi.
öbürleri kadar büyük orrsp çoccuu olmadığı için trump tabii ki daha iyi.. öyle uluslararası toplum, kurallara dayalı düzen, demokrasi, ifade özgürlüğü falan gibi zırvaları çöp tenekesine atıyor, avrupada küreselci hükümetleri yıkmaya teşebbüs edecek, sağcıları destekleyecek gibi gözküyor.. bizim leş tayfanın tapındığı batı sisteminin çatırdaması iyi bi şey insanlık için

ortadoğuyu boşlayacağını zannetmiyorum, israilin önemi devam ediyor, suriye ve ypg devletçiği gibi başlıklar önemsiz değil, trump israilin kan dökücülüğünü dizginlese yeterli.. netenyahu gider, başka bir hükümet gelirse türk-israil ilişkileri düzelebilir, bu türkiye için çok ferahlatıcı olur.. trump daha mazbatayı almadan gazzede ateşkesi sağladı, şimdi de mazlum abdi'yi barzaniyle görüşmeye yollamış, barzani- tr iyi ilişkisi olduğu için bi şekilde çözümü zorluyor