yazılanlar açık dedim ki bu dönemde yatırım yapmak çok zor... bu fiyatlar ile hiç bir şeye yatırım yapamıyorsunuz ( kaldı ki artık yatırım yapmam mümkün değil oğlum için aldıklarım ve almayı planladıklarım dışında... geçmişte sizi biraz daha bıktırayım 100 000 lot hedefim vardı... gerçekleştiremedim kim sayesinde biliyor musunuz muhtemelen bu adam aynı adam daha ahlaksız ama üslup aynı. onunla ilgili yaşadıklarımı daha önce yazdım ve kendisine senin yüzünden sattım ne oldu dediğimde aklını kiraya mı verdin satmasaydın demişti ki satmayana neredeyse küfrediyordu o günlerde.
100 000 lot 50 kuruş temettü verse 50 000 lira eder o da emekliliğimde bana destek olur diyordum... bugün hedefim 50 cent en az temettüdür. bu yüzden bezdirmeler ve bıktırmalar var olduğunu düşünüyorum. ha 50 kuruşu çoktan aldım. galiba geçen sene 2 lira verdiler ( avanslar da geçen yıla şamildi). maliyetim sn 101 in söylediği gibi çook eksilerde...
hisselerimin bir kısmı ile ev ve bahçe aldım. şu an değerleri kalan hisselerimin çok üzerinde. sadece bahçe bile satabilsem evin maliyetini sıfırlayacak ve kara geçirecek. karıştı şöyle söyleyeyim.
Ev ve bahçe yaklaşık 30 000 lot ALARK idi şimdi bahçe 25 000 lot ALARK ediyor. satabilsem hiç gözünün yaşına bakmam... eğer ALARK biriktirmeseydim ne ev ne bahçe alabilirdim bırakın üzerine kalmasını... yatırım döngüsü böyle bir şey. hisse 1 dolar olacak dediğimde bana gülen çok oldu. 5 dolar olacak dediğimde abartıyorsun demişlerdi. ama 5 dolar oldu. meşveret yaptım bakın hedeflerin birisi buydu oldu hiç olmaz ise yarısını ya da 3 te birini satsak mı diye hayır denildi ve satmadım. ama sonra ev ve bahçe için satıldılar o ayrı...