Kaç gündür gerek bilgi amaçlý okuduðum yazýlar yorumlar gerek tv kanallarý sosyal medyada takip ettiðim kendi seneryom ile ilgili ip uçlarý arýyorum , mesala apo hikayesi çýktýðýndan beri iç siyasette dýþ siyaset salvolarý atýlmýyor hükümet tarafýndan , ABD ve Avrupa bu konuda bilgilendirmiþ gözüküyor benim gördüðüm oradada bir beklenti var ama süreç karýþýk hýzlý ilerleyemiyor menfaatler çakýþýyor diye düþünüyorum , mesala muhalif parti baþkanlarý , gazeteciler, sanatçýlar , belediye baþkanlarý bir suç teþkil edilip içeri alýnýyor ama Avrupaya bakýyorsun bir baþlýk atan gazete yok eskiden ne yaparlardý muhalifler içeri alýnýyor diye boy boy baþlýk atarlardý bu bana ilginç geliyor sanki sürece zarar vermek istemiyorlar herþeyin normalmiþ gibi olmasý benim kafamý bulandýrýyor , FransaAlmanya,Ýspanya,Ýngiltere çeþitli alým satým ticaret üzerinden yeniden atýlýmlar mevcut , içerde apo hikayesinde siyasi ayaðý gözüken dem üzerinden yürütülen bir çalýþma mevcut , meydanda bunu taraftarlarýna anlatma isteði yani her türlü bir hazýrlýk var bu hikaye ne kadar çalýþýr görücez.
soru þu terörist baþý çýkýp þubat ortasý veya sonu silah býrakma ile ilgili duyuru yapsa piyasayý etkiler mi
geçen gün anlatmak istediðim seneryom kafamdaki buydu , tabi bu seneryo kendi içinde olumlu olumsuz süsleye biliriz