Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
Evet keko ve kazanckapısının güzelce pazarladığı millete sattırmayıp , adamların kendilerinin malı yavaşça boşalttığı berkosan grupta patladı Adamlar bi kitle elde edip çok pis milleti keklediler valla. Allah belalarını inşallah verecektir birgün. Sahtekar bu adamlar DİKKAT : Kekonacci - Kazanckapısı
Sayet dediğiniz gibiyse yönetimde bu oluşumun bir parçası olması lazım çünkü 2024 ilk çeyrek bilanço muhteşem olmasına rağmen aynı gün yukarı yapıp akabinde mali caktilar bu açıdan bakarsan yönetim de işin içinde olduğu varsayılabilir. ilk bilanço bu kadarguclu iken ikinci ve üçüncü bilancolarin bu kadar bozuk olması ilginç. Yinedi ben sizin görüşlerinize katılmıyorum.kekonun müritleri hisseye abaninca hisseyi olduğu gibi yıktılar kusturuncaya kadarda bezdirdiler berkosanin son kap haberi bence çok şeylere gebe berkosan iberya çok büyük bir sirketmiki cimsa min çok yüksek kademelerinde görev yapmış Mustafa beyi iberya ya genel müdür yapmışlar iberya şirketinin bütçesi Mustafa Bey'in bodrasini karsilaya bilirmi .bence kendi düşüncem berkosanda sanki birileri talip gibi görünüyor yatırım tavsiyesi değildir sadece umut ettiklerimdir.