Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
Yorumunuzun bir çok yerine katılıyorum Üstat. Ben aslında şampiyonluk hariç hissenin spor hisseleri içerisinde yukarı gitme potansiyeli en yüksek olan hisse olduğuna dikkat çekmek istemiştim. Şampiyonluk konusu çok su götürür bir mesele. Ama son 10 yılı incelediğimizde bu hisse her durumda diğer spor hisselerine göre potansiyeli yüksek bir hissedir. Şimdi sezon biter transfer market açılır yine hareket başlar. Bu sene o sene diye ortalarda dolaşmaya başlayınca başkan, teknik heyet, futbolcular hissede yukarı yönlü hızlı hareketler görebiliriz. Yatırım tavsiyesi değildir.

On numara yorum olmus.

Ikimizde ayni noktaya isaret etmisiz.

Ilk bedellide 7 sene onceki hatirlarsaniz forumu organize edip Ali Koc a beyan verdirmistik. Ky bizi sikayet ediyor ama hisse iyi olacak demisti. Sozunde durmadi. Bedelli sonrasi ucte bire dustu. Uzunca bir surede kaldi.

Benimde yukari yonlu beklentim sadece Fener de. Tek tehlike hecen ikinci bedelli sonrasindaki ucuncu bedellinin ne zaman gelecegi. Fenerde sabri olan ve gucu olan her daim kazanir. Ama bedelli araya girerse zaman kaybederiz. Bu arada bende pozisyondayim.

Sampiyonluk hususunda bilgim yuzde yuz. Ve dedigim uzerede oluyor. Ilerde belki 20 30 sene sonra itirafcilar cikarsa hak verirsiniz.