Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
Abi merhaba nasılsın diyeyim önce
Sonrasında da bir yorum ben yapayım
Tekirdağ'da oturuyorum büyükşehir olan 1.200 bin nüfusu olan 11 ilçesi olan 10 devlet hastanesi olan 1 üniversite hastanesi olan ve 1 şehir hastanesi olan Tekirdağ'da sadece 1 tane çocuk endokrinoloji doktoru var bunu defalarca sağlık Bakanlığına hemde memiş'i itham ederek ismini vererek beni savcılığa versin diye neler söyledim kayıt altına alındığı halde dalga geçer gibi cevap verdiler sonra cimere yazdım onlarda başka bir boyuttalar laf ebeliği yaptılar ( işine bak der gibi ) sonrası muhalif kanalları aradım halk tele açmadılar watsapp tan yazdım dönmediler en son Sözcü aradım beni dinlediler dönerler dediler dönmediler portakal ana haber de X'te yazdım okumadılar diyeceğim o ki gemisini kurtaran kaptandır hepsi aynı terane
Etlik şehir hastanesinde 7-8 polikiliniğe bir uzman doktor düşünüyor. Tüm polikliniklerde asistan çocuklar var. Hastalara pnlar bakıyorlar. Sonra ellerine aldıkları notla gidip uzmana soruyorlar geri geliyorlar. Neredeyse şehşr hastanesinin pkşikliniklerinde uzman muayemesi yok gibi bir şey