Alýntý Originally Posted by legendmr Yazýyý Oku
tahtacilarin cogu hýrsýz patronlarin yancisi olan bu piyasada ; sanal alem hic bi halt bilmeksizin sallayanlarla dolu:)

muhataba bile alma kendine bu seviye ve zihniyettekileri emirhan hocam


Hocam muhatap alýnacak adam yazýsýndan belli olur zaten.

Adam kup kuru tabloya bakmýþ , EFK düþük diyor. Bizim millet böyledir. Olumsuzu görür. EFK'ya ne olmuþ da bu kadar düþmüþ sorusuna yanýt aramaz.

Satýþlara bakýyorsun düþüþ yok , brüt kara bakýyorsun çok az düþüþ var. Yönetim ve pazarlama giderine bakýyorsun fazladan üst yönetime ödenen bir 100 milyon var ( belli ki paynet satýþý için prim ödenmiþ ) , Esas faaliyetlerden diðer giderlere bakýyorsun arena connect için 105 milyon þerefiye düþüklüðü yapýlmýþ.

Bunlar tek defalýk harcama veya kaydi iþlem , þirketin ticari operasyonlarýnda sorun yok , bu çeyrek düzelir diyeceðine , EFK çok düþmüþ diyorsun.

Ne diyeyim Allah akýl fikir versin.