Arama sonucu : 4263 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi ben senin fikirlerine hiç karışmıyorum ve saygıda duyuyorum. Tamam mikemmel hisse buluyorsunuz, aldığınız hisseler gerçekten beygir gibi koşuyor. Aselsde paraları katladınız ses etmedim üstelik tebrikte ettim sonra ereğliye girdiniz ondada iyi depar attı ve yine tebrik ettim. Müsade edinde bizde endekis vobdan kazanalım
    Napalım bizdeki eşekler gitmiyorsa suç benim mi yaw
    Karaduman dayuyu mallandurursam benim eşekleri dehhhliycek
    Tek umudum dayu
    Öyle mi olmuş heç haberim yok. Ben ne anlarım hergün 9510,57 kapanış bekleyen adamım. Mertabinle karıştırdın sanırım beni.

Bak o dayu işi sakat. Shortum 5500 olursa parayı bulacam dese heç sorun yok. Ama eskiler ne istediğine dikkat edeceksin derler. Bak onun hayal ettiği gibi o düştükçe mallanacak en son partiyi de 5500 den alacak o da dahil malcı olan herkes suyun içinde kalır ; yalnız o kısmından henüz kendisinin haberi yok.

Bak olacak olanı da ben dim sana artık 3 sene mi olur 5 sene mi olur şimdi 5500 endeks yazıyor ya bu seferde sabah akşam ralli olacak yazacak. Yani burada sonsuz döngüde eziyete devam.

Ben burada günah çıkartmadan mallanmasını istemiyorum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 22:29.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •