siyasal islamcýlar 15 temmuz günü gelince demokrasi laflarýný aðýzlarýnda sakýz gibi çiðniyorlar.demokrasi tramvayýna beraber bindikleri ayný menzilde yürüdükleri ve devletin kurumlarýný teslim ettikleri gülen cemaatinin elebasýyla duraða varmadan devleti ben yöneteceðim
öbürü yok ben yöneteceðim diyerek kavga ettiler. birisi öbürünü tramvaydan aþaðý attý adam öldü diðeri hala tramvaydan inmedi þartlar uygun olduðunda inecektir darbeyi sokaða dökülen yandaþlarý önlemiþ gibi millete yedirmeye çalýþýyorlar asýl önleyen ordudaki katýlým saðlamayan yüzde seksen kesimdir. sokak kalabalýðýnn gücü askeri gücün yanýnda sinek sayýlýr.ayrýca CHP iktidarýnda 15 temmuzun resmi tatil edilmesi kaldýrýlmalý özgürün son zamanlardaki cesur çýkýþlarýný beðeniyorum enerjiside yüksek özgür suriyeli arap sýðýnmacýlara Türkiyeyi terketmeleri için çaðrýda bulunmalý sokakta bu çaðrýnýn büyük karþýlýðý olacaktýr onlara gidin tarlanýzý topraðýnýzý ekin demeli bu suriyenin arabý baþýmýza bela olacaklar hýzla ürüyorlar siyasal islamcýlar oy için bunlara vatandaþlýk verirse vay halimize siyasal islamcýlar devamlý iktidarda kalýrlar Göktürklere kan kustururlar Türkçülük þovlarý yapanlar pozlarý verenlerinde kulaklarý çekilmeli kamu oyu özgürün yanýnda olacaktýr siyasal islamcýlarýn elebaþlarý son günlerde Türkler Kürtler ve Araplar diyerek Türkiyeyi üç parçaya bölmek istiyorlar. kürtçe konuþan kardeþlerimiz kurtuluþ savaþýnda atalarýmýzla savaþta birlikte can verdiler araplar neyimiz oluyor