Arama sonucu : 1904 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Xu030 endeks

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yalnız hiç insider kokusu yoktu piyasada, not haberleri 24 saat önce hazineye bildiriliyor rating kurumları tarafından, yani bademler önceden biliyor olmaları lazım, oysa badem bofası hem spotta hem vadelide baş satıcıydı.. nasıl oluyo da oluyo ?? bunların herşeyi önceden bildikleri, ona göre oyun planladıklarını söyleyen salak oğlu salaklar online mı ??
     Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    ...haftayı en yüksekte kapayıp olumlu bir not haberi bekler pazartesi gaplı açılış için...o yüzden 12.180 civarı lonk pasifte bekliyorum. stop 12.149...
    yeni online oldum Ozan abey,
    yukarıda viop topiğinde de gördüğün gibi ben de olumlu bir not haberi beklentisinde idim lonk olmak için pasifte beklerken nasip değilmiş vermedi(olumlu notu bekleme sebebim ekonomik göstergelere göre değildi elbet. stratejik çıkarlara göre yapay ve yanlı bu not işleri bizim için). şimdi gelelim insider meselesine. latife yapmadığını varsayarak dünkü satışları insedir yokmuşa bağlamak ütopyada yaşamak iyimserliğini gerektirir. faiz düştü ve düşecek diyor MB, döviz yatırımcıları bıkmış beklemekten, altın tepede, borsada hedef feyza imiş notta artacak zaten deyip hisse alanlara satalım, birazını da not artışı sonrası gaplı açılış ile yukarı sürerken %5-10 yukarıdan kitlemek için yapılmış olamaz mı. nasılsa endeks çoğunluğu ellerinde yukarıdan satıp aşağıdan alıp gerçek feyzaya götürmek için yerli yandaşa da ihtiyacı yok, feyzaya gideceğini anlayan yabancı ise zaten gönüllü yardıma gelecektir. sonuçta burası psikolojik savaşların yapıldığı bir arena. Ha bu arada global borsaların bizim endeks kadar yükseliş potansiyeli dahi kalmamış iken ve 100 yıllık sert ve derin bir düşüşe gebe iken. insider olmadığını eğer bir gerizekalıya anlatır gibi anlatırsan anlarım abey. fikrisabit değilimdir. bol şanslar...
    Son düzenleme : abicim; 26-07-2025 saat: 12:49.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •