Originally Posted by
pisyedili01
Ağva ile Bağırganlı sadece 1-2 aileye yetebilecek gizli küçük minyatür koylar var.Çoğuna fındık bahçelerinden vs iniyorsun.
Hatta gizli bir göl de var.Çoğu kişi bilmez(bilmez derken google dan görüyorlar ama fındıklıklardan geçmeye çekiniyor çoğu haliyle).Göle balıkları kim geitrdi diye sormuştum.Balıkcılların ayağına yumurta larvaları yapışıyormuş.O şekilde geldi demişdi avcı amcamız.
Müsait bir zamanda çevrede keşif gezisine çık dostum.
Ben çok sıcak olursa denize girmiyorum.Kumun sıcaklığını sevmiyorum. Ağva yeşilçayın ve Göksu çayının üstlerinde buz gibi tatlı göletleri mevcut.Bir ara mutlaka denemelisin.
Gökmaslı Göksu Hacıllı mah.inden aşağı akarsuya inebilirsiniz.(bir gün Ağva'da denk gelrisek seve seve rehberlik yaparım size)
Bir kez daha iyi tatiller dilerim Bulut.
Saydığın yerlerin çoğuna gittim kilimli koyu,kadırga,bağırganlı arası küçük koyları hem denizden hem karadan gezdim , fiber balıkçı teknem var palamuta lüfer zamanı dostlarla gelir tutar rakımızı içeriz bu bile insanı rahatlatıyor, en azından kimyasal almadan benim psikolojimi rahatlatıyor diyelim güzel muhabbetlerle ,denk gelirsek ben çünkü işlerden dolayı 1 telefon gelir kaçarım istanbula ama rehberimiz değil misafirim olursun selametle Allaha emanet olun.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri