Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
Sayın 0571şaban 2 gündür borsada en fazla düşen ilk beş kağıt içindeyiz. İhale haberinden sonra gördüğü yerin yaklaşık 1 lira diğer bir deyişle yüzde 30-35 altındayız acaba fazla mı iyimser davranıyoruz borsada beklenti alındı gerçekler satıldı mı? Siz sanırım kağıdı uzun süredir takip ediyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamun aleyküm
borsada iki kağıt devamlı takibimde olur birisi Afyon diğeri bu kağıt. Bu kağıt insana iyi parada kazandırır iyi kaybettirir de. sizin dediğiniz noktaya değinmek istiyorum. kısa vade beklenti alındı ve gerçekler satıldı ancak ben olaya bu çerçeveden bakmıyorum. spk yakın bir gelecekte şirketlere sermaye artırımı yönünde baskı yapacağını düşünüyorum. bu şirketin sermayesi oldukça düşük ve bir şekilde sermaye artırımına gideceklerini belkide bu sebeple ihale alındığı dahi aklımı kurcalamıyor değil..
neyse kafanızı şişirme istemiyorum. sizin için aşağıya bir grafik paylaşıyorum kesinlikle yatırım amaçlı değildir Bir inceleyin. benim bu hissede orta vade fiyatım olan yerlere gelmek üzere.selamlar..

ytd..