Sayfa 196/540 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. İlk defa yazılarını burada okuduğum deep le diğer sitede özelden mesajlaşarak bayağı konuştuk , artık özeldende yazışıyoruz, onada söyledim zaten .

İlginç bilgilerde veriyor, mesela şirketin yönetim kurulu kararıyla 250.000 tl altında ki siparişleri paylaşmadığını.Alınan siparişlerinse teslim ederken Kap a değil şirketin sitesi ve twitter a konduğunu söylüyor, yani teslimat sırasına göre.

2. 17.5 ustu gelebilir bugun

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben sanmıyorum yukarı aşağı yapıp duruyor hisseden korkuyu kim verir se alacak ancak bunlar bugün rakamlara getirmezler

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hiçbir şirket her aldığı işi, siparişi KAP'a bildirmek durumunda değil zaten. Yasal olarak da böyle bir yükümlülükleri yok. Ancak ciroyu önemli derecede etkileyecek işler bildirilir genelde. Ayrıca sipariş alınan müşterinin de izni ve onayı gerekmektedir.

5. Credit iyi aliyor bir süredir. Ne zaman baksam temiz 20-25bin lotu var.

6. Arkadaşın biri sürekli alıyorum diyor 12 binden beri gideceği çok yol var daha galiba günlük 2-3 bin al sat kar yapıyor BMW çekerim artık dedi. izlemeye aldım bakalım nasıl bi kağıt.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Credit iyi aliyor bir süredir. Ne zaman baksam temiz 20-25bin lotu var.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Arkadaşın biri sürekli alıyorum diyor 12 binden beri gideceği çok yol var daha galiba günlük 2-3 bin al sat kar yapıyor BMW çekerim artık dedi. izlemeye aldım bakalım nasıl bi kağıt.
    Beden duymuş olma ama arkadas credit den alim yapıyor galiba..

Sayfa 196/540 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •