Sayfa 215/1006 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2-3 tık derken kaç puani kasdettiniz ? bu önemli
    mesala bir tikla minare dikilecekse 2-3 tık dikkate alinabilir ama bir tikla minare dikilmeyecekse 2-3 tikin önemi yoktur
    Vallahi buraya kadar getirmiş. "129700'ü kırdım haaaa çocuklar ehiehiehi " demeden çakacağını sanmıyorum... O nedenle 129850 - 130000 etrafını kastettim.

Şahsen yani. Ama pala ipnesi bu, belli olmaz tabi.

vop ta yazılan desteklere dirençlere bakıyorum nedense bi türlü aynı noktada buluşamadık.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    vop ta yazılan desteklere dirençlere bakıyorum nedense bi türlü aynı noktada buluşamadık.
    Şurasını kastediyorum Sn. karar_anı.:

4. bence tabiiki sadece tahmin
    beklentim ikindi namazına mutakip defin işlerine başlariz gibi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    açtığım longların bir kısmını kapadım. şrt ekledim.. de zarar hep yav
    üzüldüm, ama fazla panik işlem yapmadan yada acele atmeden trade etmeye çalışmak gerekir, yinede kimseye tavsiye değilidir.

Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Şurasını kastediyorum Sn. karar_anı.:

siz öyle bende böyle düşündüğüm sürece anilaşmamız mümkün değil. çünki sizde çizgiler bende rakamlar konuşuyor.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    siz öyle bende böyle düşündüğüm sürece anilaşmamız mümkün değil. çünki sizde çizgiler bende rakamlar konuşuyor.
    Şart değil anlaşmamız, hayırlısı olsun....

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    altın için şimşek yorumu

2 bin 200 ton civarı o da yaklaşık 100 milyar dolar civarında atıl muhtemelen çok daha fazladır. Altını da sisteme sokmamız lazım. Gelin diyoruz devletin güvencesinde hazine garanti verecek altınlarınızı Ziraat Bankası'na götüreceksiniz bakacaklar değeri ne onu teslim edeceksiniz faiz istemiyorsanız altına dayalı kira sertifikası faiz konusunda hassasiyetiniz yoksa altına dayalı tahvil vereceğiz. Yüzde 2.4 reel getirisi var. Devlet onun üzerine size ilave yüzde 2.5'a yakın getiri verecek. Altınınıza ihtiyacınız oldu lütfen altımını geri istiyorum dersiniz. Orada ufak tefek masraf olacak ama muhatabımız devlet. Tasarruf havuzumuz büyüyecek. Faizi düşürmenin başka yolu yok. Bizim tasarruf imkanlarımızı büyütmemiz lazım. Tasarrufları artırmamız lazım. Dışarıdan tasarrufları kalıcı olarak Türkiye'ye çekmek lazım. Sıcak para bugün gelir yarın gider. Cumhurbaşkanımız haklı olarak 'Faizler yüksek' diyor. Çünkü bizim fon talebimiz yüksek.
    Bu da benim yorumum. 100 Milyar Dolarlık altın geldi. Herşey'e garanti verdi iyi güzel. Bunda bir sıkıntı yok. 100 Milyar dolar bize 4-5 yıl ancak yeter. Her zaman olduğu gibi har vur harman savur. O paralar ile ne yapılacak geri dönüşü olmayan mesela kanal istanbul vs. Paralar birilerine kar olarak aktarılacak vs. vs. Dünyada bu kadar para bolluğu varken 15 yıldır bu para bolluğu içinde ülke yönetilirken ne yapıldı da şimdi yeni kredi isteniyor vatandaştan.

Bütün paraları toprağa gömdüler. 15 yıl sonra şimdi yeni büyüme modelleri deneniyor. 200 Milyar liralık kredi garanti fonu ne oldu da şimdi altın ile para isteniyor.

Anlaşılan değirmende su kalmadı. Taşıma su ile değirmen dönmüyor. Haydi hayırlısı.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Sayfa 215/1006 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •