sn vivatrader.
o kadar sistem denedim ama başarısız oldu sizde uğraşmayın demişsiniz.
peki hangi modellemeyi kullandınız strateji olarak ?
sn vivatrader.
o kadar sistem denedim ama başarısız oldu sizde uğraşmayın demişsiniz.
peki hangi modellemeyi kullandınız strateji olarak ?
Selam; bu kontra meselesini anlamadim, araci kurum mu ya da belli portfoyü olan birisi bilerek mi yapiyor bu işi? Yani atiyorum sizin sistem 20 kontrat long gonderdiginde kontra 100 şort mu gönderiyor? Sizi batirmaya oynuyorsa kendisinin batmama garantisini kim sağliyor? Somut örneklerle anlatir misiniz? Nasil oluyor bu işlemler?
Sistemin geçmiş performansina yaklaşamamasi anlaşilabilir bir durum, çunku o anın şartlarına göre oluşmuş barlardan geleceği öngörmeye çalişiyorsunuz. Kaldi ki aylik max getiriyi kodu kullanmaya başladiktan sonra yakaladiğim da oldu benim. Getirinin daha düşük kalmasi beklenebilecek bişey, gayet doğal.
para döner dolaşır akıllı adamı bulur . iyi hafta sonları
doğanay hocam geceye long girenler için diye belirtmiştim sizinki sayılmaz ikiside short girmiş
ben günü +175 kapadım. net ,075 falandır sanırım.
geceye ikiside long girmişti.
Kontra robot vs imkansız derecesinde zor herkesin robotu farjlı yerlerde ala sata geçer işi gücü bırakıp her robota göre poz açacak big robot yapmakla uğraşmaz pala denilen zat
Ancak ayın belirli bölümlerinde belirli bir aralık belirleyerek pala testere yaparki bu bölümde zarar etmeyen robot çok azdır
Hepimizin robotu genelde trendde iyi para kazanır diyeceksiniz ki trendde manuelde kazanırım işte orada algın seni yanıltır algıdan ve duygudan arınmak için de robot kullanırsın
En iyi robot optimize olan değil fiyatı takip edebilen robottur geçmiş verileri optimize ederek senede 40000 puandan az toplamamış kodu yazmam 5 dk. mı alır ancak gelecekte ne yapacağı muammadır
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevcut sistemimin 2015 başından bu yana getirileri
Bu getirilerde kayma komisyon ve gap farklılıkları düşülmemiştir
2016 hazirandan bu yana reelde 1/3 portföy ile kullanıyorum
çünkü max dd denilen birşeyin nerede nasıl karşıma çıkacağını bilmiyorum
geriye kalan portföyümün 1/3 ü ile sistemden bağımsız manuel trade ediyorum şu bir gerçekki hiçbir zaman robotun yanına yaklaşamadım
Herkese iyi çalışmalar
Yer İmleri