Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    milli takımıda öpüyorlar
    Malesef meşin yuvarlak ağlarımızla iki kere buluştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef meşin yuvarlak ağlarımızla iki kere buluştu.
    3 ü buldular.

Yılmaz Vural'ı da bir türlü göreve getirmediler, çok şikayet ediyor. Eğitim eksikliğinden dem vuruyor. Bir kere denenmesinde fayda var.

İzlanda Teknik direktörü kim ise Türkiye'de iş yapabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    3 ü buldular.

Yılmaz Vural'ı da bir türlü göreve getirmediler, çok şikayet ediyor. Eğitim eksikliğinden dem vuruyor. Bir kere denenmesinde fayda var.

İzlanda Teknik direktörü kim ise Türkiye'de iş yapabilir.
    kim var topçu milli takımda,400000 nüfuslu izlanda 3 çekiyor 80 milyonluk Türkiyeye ..............

4.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    kim var topçu milli takımda,400000 nüfuslu izlanda 3 çekiyor 80 milyonluk Türkiyeye ..............
    3 büyük şehiri sil, buralardan futbolcu çıkmaz boş arsa kalmadı, basketbolcu belki çıkar. Öte yandan 20 sene sonra yüzme dalı potansiyel taşır her yerde havuzlu siteler var.

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Sene 1991 ya da 1992. Futbolun insanları nasıl insanlıktan çıkarıp, garip yaratıklar haline soktuğunu gördüğüm zaman futboldan nefret etmiştim. O günden beri maç izlemem.

Bir emekçinin ömrü boyunca görmediği parayı bir günde alan ve topa vurmaktan başka bildiği olmayan bu adamların, gerçek sanatçılardan, yazarlardan, bilim insanlarından üstün tutulmaları kanıma dokunur.

Bu düşüncem, kıytırık dizilerde rol alarak, TV programlarında şakrabanlık yaparak, bir podyumda 5-10 dakika giysi göstererek, ya da 1-2 şarkı söyleyerek bir çalışanın hayalini bile göremeyecek paraları kazananlar için de gerekli.

Demem o ki, bu tip insanları ilahlaştırdığımız sürece, hak etmedikleri parayı kazanmalarına sebep olduğumuz sürece bu saçmalık devam edecek.

Maniki Dünya.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sene 1991 ya da 1992. Futbolun insanları nasıl insanlıktan çıkarıp, garip yaratıklar haline soktuğunu gördüğüm zaman futboldan nefret etmiştim. O günden beri maç izlemem.

Bir emekçinin ömrü boyunca görmediği parayı bir günde alan ve topa vurmaktan başka bildiği olmayan bu adamların, gerçek sanatçılardan, yazarlardan, bilim insanlarından üstün tutulmaları kanıma dokunur.

Bu düşüncem, kıytırık dizilerde rol alarak, TV programlarında şakrabanlık yaparak, bir podyumda 5-10 dakika giysi göstererek, ya da 1-2 şarkı söyleyerek bir çalışanın hayalini bile göremeyecek paraları kazananlar için de gerekli.

Demem o ki, bu tip insanları ilahlaştırdığımız sürece, hak etmedikleri parayı kazanmalarına sebep olduğumuz sürece bu saçmalık devam edecek.

Maniki Dünya.

Alın benden de o kadar.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Maniki Dünya.

Aynen öyle......

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •