Sayfa 88/215 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1717 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Sn Mabthera,
    Temel kriteri olarak PD/DD de herhangi bir sayısal değer koymadan sadece artan olarak tercih edince PD/DD en küçükten büyüğe doğru sıralıyor.

Alıntı Originally Posted by mabthera Yazıyı Oku
    Sayın sakinadam6,

Sayın 1event "Programda bist 100 hisselerinden son bir yılda en fazla pd/dd değeri düşmüş olanların alındığı bir portföy" diye sormuş.
    Bunu nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz?
    Queenstock programı Temel analiz değerleme kriterlerinde PD/DD diyelim 3 ten küçük, ya da 5 ten büyük gibi bir değer seçilebiliyor.

Ancak soru "son 1 yılda değeri en fazla düşmüş olanlar" diye sorulmuş.
    Rica etsem nerden bakıldığını söyleyebilir misiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by sakinadam6 Yazıyı Oku
    Sn Mabthera,
    Temel kriteri olarak PD/DD de herhangi bir sayısal değer koymadan sadece artan olarak tercih edince PD/DD en küçükten büyüğe doğru sıralıyor.
    Cevabınız için teşekkürler. O zaman sizin yaptığınız islem ile portfoye son 1 yılda en çok düşenler değil, en düşük olanlar giriyor. Öyle değil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    evet bu sistemle açtığım portföyüm bu ay %3 artıya geçti..diğer sistemimin ise %1,3 de kaldı... TV ye göre açtığım portföyümü 2000 tl ile başlamıştım.şimdi 8000 oldu...mutlaka ciddi bir düzeltme gelecektir.ve ben aşağıdan kademeli almaya devam edeceğim..3-5 ayda alımlarımı bitirip beklemeye geçerim heralde...herşeyse rağmen tüm portföyümün sadece %25 i hisse olacak..bistte ciddi bir düzeltmede nakitsiz kalmak istemiyorum.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sisteme 9 ekimde girmiştim
    Temettü verimi >=3
    Bist100 endeks
    Banka, Sigorta, Faktoring, Gyo, Mkyo, Çimento, Beton Hariç

13 resimde yıl yıl ayırarak getirisini ekledim rar dosyasına ilgilenenler bakabilir.
    https://www.dosyaupload.com/9e87

5.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Sisteme 9 ekimde girmiştim
    Temettü verimi >=3
    Bist100 endeks

13 resimde yıl yıl ayırarak getirisini ekledim rar dosyasına ilgilenenler bakabilir.

Süper olmuş. Ellerinize sağlık.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    evet bu sistemle açtığım portföyüm bu ay %3 artıya geçti..diğer sistemimin ise %1,3 de kaldı... TV ye göre açtığım portföyümü 2000 tl ile başlamıştım.şimdi 8000 oldu...mutlaka ciddi bir düzeltme gelecektir.ve ben aşağıdan kademeli almaya devam edeceğim..3-5 ayda alımlarımı bitirip beklemeye geçerim heralde...herşeyse rağmen tüm portföyümün sadece %25 i hisse olacak..bistte ciddi bir düzeltmede nakitsiz kalmak istemiyorum.
    Kazancınız daim olsun sn. human01

7.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Sisteme 9 ekimde girmiştim
    Temettü verimi >=3
    Bist100 endeks

Çalışmanız için teşekkürler. Özellikle 2008'de defans portföyü olmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Kazancınız daim olsun sn. human01
    teşekkür ederim sn flexi ama muhtemelen bir yıl kadar bir süre zararda olacak bir portföy..bu bist böyle zor gider gibime geliyor..tabi gaybı Allah bilir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 88/215 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •