Sayfa 256/690 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Venedik kardeşim, ben bu hisseyi ilk aldığımda iflas davası sonuçlanmıştı,2012 ocak ayı olması lazım.41 milyon alacağı vardı...yani o zamanlar için umut dolu,geleceği parlak hir şirket diye aldım.yani ilk aldığımda iyiydi,ama patron sonradan şeytana dönüştü..,bizim suçumuz ne.....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Sn batık aynı şekil de bende o yıllarda ESEM ile tanıştım ve 4 TL fiyatlardan atladık. Uçacak kaçacak ufak tefek aldık sonra aşağıya geldikçe aldık ve sonuç ortada. 1- hata: Gözaltı pazarı ky için çok büyük risk. 2-hata: Satıp çıkmamak. 3-hata: Aşağılara gittikçe almak. Bu hatalar sonucun da ciddi paralar ile bataklıkta bulduk kendimizi. Halen o bataklıktayız ve sonumuz belli değil.

3. Hani bir söz var. Boğulacaksan büyük deniz de boğulacaksın. Ky için de hisse alacaksan İMKB 30 DAN ALACAKSIN. Özet bu.

4. Ya tamam biz hata yapıyoruz da bu kadar da olmazki. Patrona neler söylemek istiyoruz neler ama onda olmayan büyüklük bizde kalsın. Şimdi hissesini de şirketi de yapacağı ticareti de

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Takaslarda çok değişiklik yok. Denizin boşalttığı malın çoğu Halk yatırım da gibi görünüyor. İlk 5 aracı kurum pek fark etmiyor. Bu tahta da işlem hacmini hem alıcı hem satıcı rolündeki adam yapar. Başkasının bu hacmi yapacak gücü yok. Halen eldekileri doldur boşalt yaparak toplamaya çalışıyorlar. İstedikleri lotları almadıklarının göstergesi bu. Oysa buradan açıkça yazıyoruz buralardan almanız zor. Çekilen sıkıntıların bedelini ödeyin sonra alın hisseleri nereye götürürseniz götürün..
    Üstad vallahi billahi 1-1,20 gibi fiyatlara razıyım o kadar sıkıntıdan sonra.. olmayacak şey de değil, 5 tavana bakıyor ki bu hisse durduk yere 7 tavan yaptı..7 tavanın yarısı gitti yarısı duruyor..danışıklı Bile olsa (yapmadıkları üç kağıt kalmadı) , anlaşmaya niyetleri olmasa Bile x şirketiyle ortaklık görüşmelerine başladık vs bir haber gönderseler 1-1,20 çok ucuz kalır böyle bir haberin ardından..soluksuz 2'yi görür..çok şey istemiyoruz Aslında.. ve inanıyorum 1 olsun kimse kalmaz burda.. yeniler gelir , bizler yol alırız..bu arada Sn. Yükselbey Mahsum'un bu fiyattan çıkması imkansız.. denizdeki işlem hacmi 3" bine yakın Ve adamın elinde bu 30 bin taneden 60 tane var.. Cenk alacak olsa zaten virman yaptırır hesabına yine alır... .
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. 1'li fiyatlara hepimiz razıyız ama adamda insanlık olmayınca o bile hayal.

7. Anlaşılan geçen yükselişte 0,99 ta satıp çıkmayanlar çok pişman olmuş görünüyor. Kısaca yukarı harekette çıkmayı düşünen var da hisse 1TL'yi görsede satıp çıkılacağını düşünmüyorum . Kazanma ve zararı çıkarma hırsı orda mal sattırmaz kimseye. Tahtacıda bunu biliyor. O yüzden bezdire bezdire aşağıdan mal almaya devam edecek..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Anlaşılan geçen yükselişte 0,99 ta satıp çıkmayanlar çok pişman olmuş görünüyor. Kısaca yukarı harekette çıkmayı düşünen var da hisse 1TL'yi görsede satıp çıkılacağını düşünmüyorum . Kazanma ve zararı çıkarma hırsı orda mal sattırmaz kimseye. Tahtacıda bunu biliyor. O yüzden bezdire bezdire aşağıdan mal almaya devam edecek..
    oradan geri döneceğini bilsek hepimiz satardık...sonuçta yarı yarıya değer kaybetti....ha bana deselerdi 99 dan döncek ,satmazdım....

Sayfa 256/690 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •