Sayfa 121/447 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 3569 madde; 961 - 968 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Piyasa yapici lazim ama insallah o gunleride goruruz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tacirler piyasa yapici.

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    çok az mı.....
    hocam konuştuğunuz kagidi bir tanıyin...
    biz burda günlük 1000 lotlari gördük....
    1000 lot koca 8 saatte

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tanımaya çalışıyoruz işte daha ilk kez bakıyorum bu hisseye. geçmiş yorumları okudum pek bir şey çıkaramadım

4. 2017-10-23_21-38-52.jpg Elinde olanlar biraz daha beklemesi iyi olur bence , bende bir iki gün içerisinde detaylı inceleyip takibime alıcıam

5.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    2017-10-23_21-38-52.jpg Elinde olanlar biraz daha beklemesi iyi olur bence , bende bir iki gün içerisinde detaylı inceleyip takibime alıcıam
    vakti geliyo zaten o yüzden bekliyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    vakti geliyo zaten o yüzden bekliyoruz

Grafigi incelersen olusan canaktan sonra yani deyiminle ikili tepe den sonra lidfa ilk 3 aylik da karini karini bir onceki yilin 3 aylik karina gore neredeyse 2 kati artis olmasina ragmen hic unutmuyorum cuma kapanisi 6.80 di bilanco aciklandi gapli asagi acilis yapti ve alti ay boyunca 4.25 kadar geldi halbuki oyle bir bilancoyla canaktan sonra kulp takip zirveleri denemesi gerekiyordu ama maalesef oyle olmadi sebebi ise temmettu dagitmayacak olmasiydi onun disinda bu hissede zerre kotu bir durum yok temel olarak incelerseniz anlarsiniz zaten

7. Hisse de fiyat performansı haricinde kötü birşey yok...
    sadece değerini bilecek usta eller bekliyor.....

8.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Grafigi incelersen olusan canaktan sonra yani deyiminle ikili tepe den sonra lidfa ilk 3 aylik da karini karini bir onceki yilin 3 aylik karina gore neredeyse 2 kati artis olmasina ragmen hic unutmuyorum cuma kapanisi 6.80 di bilanco aciklandi gapli asagi acilis yapti ve alti ay boyunca 4.25 kadar geldi halbuki oyle bir bilancoyla canaktan sonra kulp takip zirveleri denemesi gerekiyordu ama maalesef oyle olmadi sebebi ise temmettu dagitmayacak olmasiydi onun disinda bu hissede zerre kotu bir durum yok temel olarak incelerseniz anlarsiniz zaten

Hissenin temelini bilmiyorum ama şöyle bir durum var bahsettiğiniz durum muhtemelen önceden satın alınmıştır ve haber geldiği günde satış verilmiştir. yada beklentilerin altında bir kar gelmiş olabilir piyasanın beklentisini karşılamamış olabilir. detaylı bilgim yok

Sayfa 121/447 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •